Vatra Luminoasă 108

București, Sector 2

+40 732 406 688

Call Center

Lu - Vi: 8:00 - 19:00

Sa: 9:00-13:00

Vă prezentăm cel mai nou membru al familiei SafeBlue mediQ: 1.60 Organic SafeBlue SUPERCHROME

Vă prezentăm cel mai nou membru al familiei SafeBlue mediQ: 1.60 Organic SafeBlue SUPERCHROME

Suntem încântați să anunțăm cea mai recentă adiție la portofoliul mediQ de lentile, 1.60 Organic SafeBlue SUPERCHROME! Bazându-se pe succesul lui 1.56 Organic SafeBlue CHROME, această lentilă revoluționară este concepută pentru a oferi protecție sporită, claritate și durabilitate, asigurând că ochii tăi rămân protejați în era digitală.

De ce contează SafeBlue:

În lumea de astăzi centrată pe digital, ochii noștri sunt expuși în mod constant la lumina albastră dăunătoare emisă de ecrane, dispozitive digitale și iluminare artificială. Expunerea prelungită la lumina albastră poate duce la oboseală și chiar perturbarea tiparelor de somn. La Optic Partner, ne angajăm să vă protejăm sănătatea vizuală, motiv pentru care am dezvoltat seria de lentile mediQ – SafeBlue.

Vă prezentăm lentilele mediQ – 1.60 Organic SafeBlue SUPERCHROME:

Noua noastră lentilă mediQ, 1.60 Organic SafeBlue SUPERCHROME duce protecția împotriva luminii albastre la nivelul următor. Fabricate cu precizie și inovație, aceste lentile nu sunt doar mai ușoare și mai subțiri, ci și echipate cu tratamentul avansat SuperChrome.

Acoperirea SUPERCHROME adaugă un strat anti-reflex pe suprafața lentilei, reducând reflexiile enervante și sporind claritatea vizuală, durificare TOKU_HARD ce conferă rezistență sporită la zgârieturi, strat oleofob ce diminuează urmele amprentelor pe suprafața lentilei, strat superhidrofobic care reduce considerabil aderența picăturilor de apă pe suprafața lentilei și nu în ultimul rând 100% protecție UV.

Caracteristici și beneficii cheie:

👓 Protecție premium împotriva luminii albastre: 1.60 Organic SafeBlue SUPERCHROME blochează în mod eficient lumina albastră dăunătoare, reducând stresul și oboseala ochilor în timpul utilizării prelungite a ecranelor digitale.

🌈 Experiență vizuală plină de viață: spune la revedere reflexiilor enervante. Tratamentul SuperChrome se asigură că lentilele dumneavoastră oferă o claritate superioară și distrageri minime.

💪 Durabilitate îmbunătățită: înțelegem că ochelarii ar trebui să fie de lungă durată. Lentilele Organic SafeBlue SUPERCHROME Indice 1,60 sunt construite pentru a rezista la uzura zilnică, asigurându-vă că profitați la maximum de investiția dvs.

✨ Mai ușoare și mai subțiri: O experiență mai confortabilă cu lentilele noastre ușoare și subțiri, o alegere ideală pentru purtarea pe tot parcursul zilei.

Făcând alegeri informate:

Credem în dreptul clienților noștri de a lua decizii informate cu privire la ochelarii lor. În timp ce 1.56 Organic SafeBlue CHROME continuă să fie o opțiune fantastică pentru protecția împotriva luminii albastre, dorim să vă oferim mai multe opțiuni. 1.60 Organic SafeBlue SUPERCHROME oferă o alternativă excelentă pentru cei care caută o lentilă mai ușoară și mai subțire, cu un plus de anti-reflex și durabilitate.

Vederea ta, prioritatea noastră:

La Optic Partner, suntem dedicați creării de soluții inovatoare pentru ochelari de înaltă calitate, care acordă prioritate bunăstării tale vizuale. Lentila mediQ 1.60 Organic SafeBlue SUPERCHROME reflectă angajamentul nostru de a vă satisface nevoile și de a vă îmbunătăți confortul și claritatea zilnică.

Îmbunătățiți-vă experiența vizuală astăzi:

Descoperiți puterea lentilelor mediQ 1.60 Organic SafeBlue SUPERCHROME și protecția excepțională la lumină albastră, claritatea vizuală și durabilitatea. Pentru a afla mai multe sau pentru a găsi un distribuitor autorizat în apropierea dvs., vizitați site-ul nostru web. Fă un pas către o vedere mai sănătoasă în era digitală cu familia de lentile mediQ SafeBlue de la Optic Partner.

Împreună, să îmbrățișăm o vedere mai luminoasă, mai sigură și mai vibrantă!