Vatra Luminoasă 108

București, Sector 2

+40 732 406 688

Call Center

Lu - Vi: 8:00 - 19:00

Sa: 9:00-13:00

DESIGN DEGRESIV

PROview PERFECTION

Lentile ocupaționale ce oferă confort vizual maxim la distanță mică și medie.
Datorită gradului avansat de individualizare, aceste lentile reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc performanțe maxime.
Asigură adaptare imediată, datorită câmpurilor vizuale mărite în raport cu PROview Accuracy.
Vederea de aproape (pt. distața de 0.4m) începe de la 14mm sub centrul optic al lentilei, ceea ce oferă o postură confortabilă a capului.

PROview ACCURACY

Lentile ocupaționale recomandate purtătorilor a căror activitate necesită vederea la aproape și intermediară îmbunătățită.
Asigură adaptare aproape imediată datorită câmpurilor vizuale largi.
Vederea de aproape (pt. distața de 0.4m) începe de la 14mm sub centrul optic al lentilei, ceea ce oferă o postură confortabilă a capului.
Nu sunt recomandate pentru condus!

OFFICE

Lentile optimizate pentru distanțe cuprinse între 0.4m –  4m destinate lucrului în birouri, întâlniri și prezentări. Sunt ideale pentru lucrul în casă.

COMPUTER

Lentile optimizate pentru distanțe cuprinse între 0.4m – 2m fiind ideale pentru toate ocupațiile care necesită vederea de aproape și semidistață mică: lucrul la computer, tabletă, smartphone, studiul documentelor, citit, etc.
Culoar optimizat pentru vederea la distanță de 0.6m – 0.8m astfel încât zonele periferice ale monitorului să se vadă fără distorsiuni.